L’Espàrrec de Gavà també a restaurants Slow Food


Slow Food és un moviment internacional que vetlla per la sostenibilitat, l’economia circular i la gastronomia com a altaveu per a la utilització del producte de temporada i de petit productor. Té arreu del món una xarxa de més de 100000 persones que  lluiten per aquesta filosofia.
 
Els cuiners vinculats al moviment prioritzen l’agricultura de proximitat i ecològica, utilitzen aliments frescos i de temporada i eviten l’ús de productes transgènics. Treballen amb aliments de màxima qualitat per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local.
 
Alguns restauradors Slow Food s’han interessat pel producte de l’horta gavanenca i també utilitzaran aquestes setmanes l’Espàrrec de Gavà a les seves cartes.

Restaurants
Slow Food Barcelona


Restaurant Xavier Pellicer
Millor Restaurant de Verdures del Món 2018 i 2019
c. Provença, 310 (Barcelona)
Tel. 935 25 90 02

Lluerna restaurant
Restaurant amb Estrella Michelín des de 2013
Av. Pallaresa, 104. Santa Coloma
de Gramenet (Barcelona)
Tel. 933 91 08 20

Rasoterra
Vegan Slow Food & Natural Wine

Millor Vegetarià d’Espanya 2018
Millor Vegetarià de Barcelona 2019
c. Palau, 5 (Barcelona)
Tel. 933 18 69 26

Cèntric Gastro
Guanyador del Plat Favorit dels Catalans 2017
Pl. Catalunya, 39-41
El Prat de Llobregat
Tel. 93 379 56 00
Restaurants de Cuineres i
Cuiners km0 de Catalunya

 
Vall del Montseny
Cuina tradicional amb producte del Vallès oriental / Montseny
Sant Esteve de Palautordera (Barcelona)
Tel. 627 42 84 99

Capicua
Cuina de producte amb referències a Martín Berasategui, El Racó de Can Fabes o El Bulli
Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Tel. 935 80 96 35

Antic Forn
Cuina ecològica, de temporada, Km0 amb referències orientals
Cervera (Lleida)
Tel. 973 53 31 52

Hostal Cal Fuster
Cuina tradicional del Berguedà, amb una reivindicació del producte del territori
Viver i Serrateix (Barcelona)
Tel. 634 74 93 11
 

Comparteix #Gastrogavà a les Xarxes Socials